Зареждане

Рой Джоунс с огромно желание за битка с 'атрактивния и експлозивен' Тайсън

Рой Джоунс с огромно желание за битка с 'атрактивния и експлозивен' Тайсън
Публикувано на: Октомври 14, 2020 в 08:12 ч
Рой Джоунс наскоро гостува в подкаста на Джо Роугън, който упорито искаше да разбере защо ветеранът иска да се върне отново на ринга и то срещу страшилище като Тайсън, който въпреки всичко се закани да нокаутира опонента си.

Джоунс му отговори, че не само се бие за чест, но и за да изгради наследство, както и сподели защо двамата не са се срещнали когато са били в разцвета на силите си.

"Исках да се бия с Тайсън преди. Той бе най-младият шампион в тежката категория. За мен той беше един от най-експлозивните и атрактивни бойци, които искаш да гледаш на ринга. Никога не знаеш какво ще направи той. Сега подхождам по същия начин и това е причината.

Никой не очакваше, че ще се кача в тежката категория преди. Когато обаче го направих, той вече напускаше сцената. Вече беше излязъл от тежката категория."

Джоунс сподели и че е очаквал двамата да се подготвят шест седмици за битката. Но след като датата бе отложена, той е започнал да се чуди дали на Тайсън му е било необходимо повече време за подготовка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес