Зареждане

Рой Джоунс очаква свиреп Майк Тайсън в 1-вия рунд

Рой Джоунс очаква свиреп Майк Тайсън в 1-вия рунд
Публикувано на: Септември 14, 2020 в 04:00 ч
Рой Джоунс се готви усилено за битката с Майк Тайсън, която ще се проведе през ноември в САЩ. Двете легенди ще направят показно, което е планирано за 8 рунда, без съдии. 51-годишния Джоунс се намира в серия от 4 поредни победи и не се е бил 2 години и половина. 54-годишния Тайсън от своя страна не е бил активен от 15 години и е в серия от 2 поредни загуби.

Джоунс признава, че Тайсън все още е опасен, въпреки годините и липсата на битки в изминалите години. Железния Майк има много победи с нокаут в първия рунд и Рой очаква свирепи атаки от своя съперник в началото. Ето какво сподели Джоунс в интервю за Sky Sports:

Никога няма да спра и никога няма да се оттегля, защото моя ум винаги е готов. Тренирам с момчета като Крис Юбенк и те ме мотивират. Те са много добри. Тренировките с тях ми помагат и ме карат да правя неща, които съм забравил и не съм правил от доста време. Стане ли въпрос за битка, ще се бием. Ако се хапем, то тогава ще се хапем. 

Ще се случи това, което трябва да се случи. Той все още си е Майк Тайсън. Един от най-силните и експлозивни боксьори, които някога са се качвали на ринга. Не трябва да правя грешка срещу него, защото е по-едър и експлозивен. Той ще има всички тези фойерверки в първия рунд, а не аз. 

И аз съм имал фойерверки в първия рунд, но той е един от тези, които имат най-много в историята на бокса. Той има всички тези фойерверки и ще излезе срещу боец, който ще бъде по-дребен от него. Разликата вероятно ще бъде между 18 и 22 килограма. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес