Зареждане

Rey Vargas обмисля да защитава титлата си през декември

Rey Vargas обмисля да защитава титлата си през декември
Публикувано на: Октомври 15, 2018 в 13:06 ч
Мексиканецът Rey Vargas планира да защитава WBC титлата си в категория супер петел през декември според промоутърът му Oswaldo Kuchle.

Обмислят се две дати за неговото завръщане, като за едната ще се работи с HBO, които мислят да се отказват от бокса до края на годината.

"Rey ще се бие на 1-ви или на 15-ти декември. Ако се бие на 1-ви, HBO ще го излъчва с Jaime Munguia. Ако се бие на 15-ти, ще е в една вечер с Canelo и ще очакваме Franklin Manzanilla като опонент. Той е същият, който надви Julio Ceja."

Vargas е с рекорд 32-0, като има 22 нокаута зад гърба си. Той последно се би на 12-ти май, когато надви арменеца Azat Hovhannisyan. Същата вечер Jaime Munguia свали от първото място Saddam Ali, спечелвайки си WBO титлата в супер полусредна категория.

Kuchle отбеляза също, че с Rey предпочитат да се пуснат в картата на Canelo, когато се изправи срещу WBA шампиона Rocky Fielding, но все пак са готови и за други предложенияа от страна на Golden Boy Promotions.

"Радостни сме, че Rey ще приключи годината с още една защита."

В първата четвърт на следващата година Vargas навярно ще защитава срещу победителя от предстоящата битка между Tomoki Kameda и Abigail Medina, които ще излязат на ринга на 12-ти ноември за временната WBC титла в категория супер петел.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес