Най-големият сайт за бойни спортове

       

Реваншът: GGG или Canelo - какво казват професионалистите

Реваншът: GGG или Canelo - какво казват професионалистите
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 08:23 ч
Дългоочакваният и зареден с много енергия боксов реванш между две от най-големите съвременни звезди на този спорт - Gennady Golovkin и Saul "Caenelo" Alvarez ще се проведе на 15-ти септември в Невада, САЩ.

Двамата най-добри атлети в средната категория вече имат една среща зад гърба си през септември, която завърши с равенство и това не се хареса на феновете.

Веднага след това започнаха преговорите, но повторната битка се оказа в риск, след като през март стана ясно, че Alvarez се е издънил на два допинг теста и може да бъде лишен от състезателни права поне за една година. След много оправдания боксьорът получи наказание от 6 месеца считано от датата на първия положителен допинг тест, т.е. 17-ти февруари.

Този уикенд двамата ще излязат отново един срещу друг, за да покажат на света кой е по-добрия боксьор. И двамата имат изключително голяма мотивация за победа, а стиловете им са атрактивни, готови са да се раздадат и битката се очаква да бъде радост за феновете.


Професионалистите от бокса също ще гледат с интерес срещата.

Бившия световен шампион в четири категории, Migues Cotto смята, че мексиканецът ще направи нужните промени в играта си, за да победи Golovkin.

"Ще бъде много оспорвана битка. Ще се наслаждавам гледайки я. Сигурен съм, че Canelo ще елиминира всички слаби страни от първата им среща и ще излезе с по-умен игрови план в реванша... Залагам за Canelo," сподели Cotto.

Amir Khan обаче е на друго мнение.

"Дали Canelo e същия боксьор, който беше при първия им двубой? Той бе хванат с кленбутерол. Сега е без него, а сигурно го е приемал през цялата си кариера. Психически това ще работи срещу него.

Виждам него снимки и той не изглежда толкова голям. Не знам за силата му, но психически това може да се окаже голяма слабост. Мисля, че трябваше да бъде лишен от състезателни права. Мисля, че в този двубой GGG ще вземе лесно победата."

Canelo обаче може и да няма проблеми с психическата издръжливост, защото има сериозна мотивация за победа. Поне така твърди неговия мениджър, Oscar De La Hoya.

"Това е първия път, в който го чувам да ми казва 'Искам просто да го нокаутирам този," сподели De La Hoya за боксьора си.

Не остана много до битката. Чакаме с нетърпение, а през това време нека направим бърз анализ и прогнози - кой е вашият фаворит между GGG и Canelo?
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Най-доброто от реванша между Canelo и GGG

Най-доброто от реванша между Canelo и GGG
Най-голямата боксова среща на годината се състоя на 15-ти септември в Лас Вегас - Canelo Alvarez се изправи срещу Gennady Golovkin за втори път, за да спечели със съдийско решение.
Новини » септември 18, 2018 (0)
цялата новина

David Lemieux има интерес да се изправи срещу Canelo

David Lemieux има интерес да се изправи срещу Canelo
Промоутърът Oscar De La Hoya пусна Lemieux да подгрява публиката преди реванша между Canelo Alvarez и Gennady Golovkin с идеята да го изправи срещу Alvarez, ако мексиканецът надвие Golovkin.
Новини » септември 18, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook