Зареждане

Раян Гарсия за О'Мали: Не е достоен да ми носи дори сака за тренировки

Раян Гарсия за О'Мали: Не е достоен да ми носи дори сака за тренировки
Публикувано на: Февруари 7, 2024 в 07:47 ч
Оказва се, че Райън Гарсия изглежда не приема шампиона на UFC в полусредна категория Шон О'Мали много сериозно.

Понастоящем се очаква "Sugar" да се завърне в октагона през март на UFC 299. Там той ще се изправи срещу Марлон Вера в първата си защита на титлата. Шон О'Мали се прочу с това, че завоюва златото с победа с нокаут във втория рунд над Алджамейн Стърлинг през август миналата година. Сега той ще се опита да отмъсти за единствената си загуба в кариерата от " Chito" следващия месец.

След спечелването на титлата си миналата година Шон О'Мали направи много големи прогнози за бъдещето си. Едно от нещата, към които шампионът проявява интерес, е да се насочи към боксовия ринг. Всъщност по-късно той разкри, че вече е обсъждал с ръководството на UFC перспективата да се изправи срещу имена като Райън Гарсия. Не само това, но и те са одобрили идеята.

"Чувствам, че някой ден ще се боксирам, знам това." Шон О'Мали заяви в предаването The MMA Hour през ноември, когато бе попитан за евентуално преминаване на боксовия ринг. "Тези момчета - Девин Хейни и Гервонта Дейвис не са толкова популярни и не събират много зрители за платени гледания. Те казаха, че Райън Гарсия обаче е популярен и ако някой от тях трябваше да се бие, той щеше да е този, който има най-голям потенциал за мен, що се отнася до голямо pay-per-view. От UFC казаха: "Ако това ни носи пари, ще го направим".

Райън Гарсия зашлеви шамар на шампиона на UFC Шон О'Мали по повод разговорите за бъдещ бой

Докато Шон О'Мали вярва, че бъдещ боксов мач с Райън Гарсия има смисъл, самият боксьор не смята същото. По-рано днес "KingRy" отговори на фен в социалните мрежи, който го попита за потенциален двубой със "Sugar". Въз основа на коментарите му може да се каже, че той не вярва, че двубоят ще бъде конкурентен.

"Шон О'Мали не би могъл да ми държи сака за трнеировки", написа Райън Гарсия в социалните мрежи по-рано тази седмица, отговаряйки на фен. "Да не говорим, че ще може да се боксира с мен."

Докато Шон О'Мали в момента е ангажиран за завръщането си, Райън Гарсия се опитва да измисли следващия си двубой. През декември боксьорът постигна победа с нокаут над Оскар Дуарте, първата след загубата от Гервонта Дейвис през пролетта. След тази победа Гарсия се обсъждаше да се изправи срещу Роландо Ромеро, както и срещу Девин Хейни.

По-късно обаче " Rolly" си уреди двубой срещу Айзък Круз, насрочен за март. В резултат на това Райън Гарсия се фокусира върху осигуряването на двубой с "The Dream". Към момента се очаква двамата да се бият на pay-per-view на 20 април в Лас Вегас. Въпреки това, въз основа на късмета на Гарсия в последно време, това далеч не е сигурно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес