Зареждане

Райън Гарсия: Елитите ме накараха да гледам как изнасилват деца

Райън Гарсия: Елитите ме накараха да гледам как изнасилват деца
Публикувано на: Март 7, 2024 в 02:00 ч
В последните няколко дни Райън Гарсия влезе в заглавията. Наскоро се появи странно видео, в което се твърдеше, че Райън е починал. Гарсия първо заяви в X, бивш Twitter, че е бил хакнат и че нищо не може да се направи, за да се спре. Той каза още, че е получил снимка на истински извънземен и е информирал цялата НЛО общност.

Всички го насърчаваха да качи снимката на извънземното, но неговите постове ставаха все по-странни. Хората предположиха, че е бил хакнат, но той се включи в X по молба на Андрю Тейт. Тогава Райън Гарсия започна да говори някои смущаващи неща за така наречените „елити“ и Bohemian Grove.

Всички се чудят какво е психическото му състояние в момента. Райън обаче не се притеснява от това и разкри нещо смръзяващо. Той започна да говори с Тейт и сподели, че елитите го вързали в гората и го карали да гледа как изнасилват малки деца. Ето какво още каза боксовата звезда пред Тейт:

„Не се шегувам, брато. Имам шибано доказателство, брато. Не ми пука. Братко, аз ще ти покажа всяко шибано видео, на което можеш да повярваш, брато. Bohemian Grove е истинско. Те ме вързаха и ме накараха да гледам. 

Всъщност вече не ми пука. Да, писна ми, по дяволите. Те изнасилваха малки деца.", каза Гарсия.

The Grove е мястото за срещи на глобалните елити, включително политици, бизнесмени и други влиятелни фигури, за които се твърди, че се събират там, за да планират световни събития и да манипулират глобалните дела. Този клуб е само от мъже и не се приемат жени или деца.

Тъй като клубът има високопоставени членове, те се наричат "Елитни". Членовете на клуба са едни от най-могъщите и влиятелни хора в света. Клубът има много видни бизнес лидери, правителствени служители, бивши президенти на САЩ, висши медийни ръководители и хора с власт, които имат силата да влияят по целия свят.

В социалните мрежи Гарсия не спира да пише, че елитите са го погнали и планирали да го убият. Той написа, че ако умре, то тогава трябва да знаем, че са го убили. Междувременно Гарсия ще се изправи срещу Девин Хейни на 20 април в Barclays Centre, Ню Йорк за световната титла на WBC в супер лека категория.

Поведението на Гарсия в дните преди битката предизвика известно безпокойство. Предстои да видим как ще се развие историята.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес