Зареждане

Райън Гарсия е арестуван за хулиганство

Райън Гарсия е арестуван за хулиганство
Публикувано на: Юни 9, 2024 в 08:40 ч
На мястото, където обикновено провежда боксови пресконференции, Райън Гарсия отново се е забъркал в неприятности - този път това е довело до неговия арест.

Съобщава се, че в събота следобед Гарсия е бил арестуван по подозрение за вандализъм в хотел "Waldorf Astoria" в Бевърли Хилс.

TMZ Sports публикува видео, на което 25-годишният Гарсия е без риза и с белезници, а информационната агенция съобщава за източници от правоохранителните органи, според които те са задържали боксьора за предполагаемо повреждане на имущество в хотелската му стая и в коридора.

Мениджърът на Гарсия, Гуадалупе Валенсия, заяви че подготвя съобщение за медиите в отговор на ареста, като заяви, че "в момента не може да потвърди" дали всички подробности в новината на TMZ са точни.

Гарсия организира пресконференцията за двубоя си срещу Гервонта Дейвис през 2023 г. в непосредствена близост до Waldorf Astoria.

25-годишният Гарсия (25-1, 20 нокаута) води бурен живот тази година, като се държеше хаотично по време на подготовката за изненадващата си победа с решение над тогавашния шампион на WBC в лека категория Девин Хейни на 20 април в Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк.

Това усилие беше компрометирано от Гарсия, който не успя да влезе в категория, което го лиши от пояса, и след това той представи два положителни теста за допинг преди боя за забраненото вещество за подобряване на спортните постижния остарин, потвърдени от положителни проби "Б".

Атлетическата комисия на щата Ню Йорк ще реши дали да отстрани и глоби Гарсия, а също така може да промени победата му в несъстояла се или да я обяви за загуба, като го дисквалифицира, както поиска адвокатът на Хейни за "подигравка" с боксовите правила.

Гарсия заяви в социалните мрежи, че е бил разстроен от неотдавнашната диагноза рак на гърдата на майка му, а TMZ съобщи, че полицията е извършила проверка на Гарсия в хотела в сряда след сигнал от "един от членовете на семейството на Райън."

По-рано в събота Гарсия разкритикува промоутъра си Golden Boy и партньора си за стрийминг DAZN, че не са му изплатили пълния размер на отчисленията от двубоя с Хейни - предположение, което Хейни сякаш потвърди с публикация в X.

TMZ съобщиха, че Гарсия е бил "привидно под влияние на алкохол", но се е подчинил мирно на органите на реда.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес