Зареждане

Пропадна битката между Бек Роулингс и Британ Харт

Пропадна битката между Бек Роулингс и Британ Харт
Публикувано на: Май 5, 2022 в 13:00 ч
Пропадна реваншът между Бек Роулингс и Британ Харт. Двете трябваше да се бият с голи ръце на галавечерта на BKFC в Небраска на 13 май.

Харт, която се омъжи за Джоуи Белтран, също боец на BKFC сподели, че очаквали бебе. За съжаление лекар установил, че бебето няма сърцебиене, както и други медицински проблеми. Това е причината Харт да се оттегли от срещата.

Британ и Бек се биха през 2018 година. Тогава Роулинг спечели с раздвоено решение в Мисисипи.

„За съжаление трябва да се оттегля от битката си. Искам да се извиня на моя опонент Бек Роулингс, защото знам, че е развълнувана за завръщане. Това е сърдечна болка за всеки боец.

Аз и Джоуи разбрахме, че очакваме бебе, така че бяхме щастливи, но в същото време беше трудно и объркващо с битката, която беше насрочена. 

Щяхме да го обявим на битката на Джоуи и тогава отидохме на лекар. Разбрахме, че бебето няма сърцебиене и няколко други сложни неща, за които не е нужно да навлизаме в подробности.

Иска ми се да можем да споделим невероятни новини с вас, вместо тази сърдечна болка, но когато времето ни дойде, тогава ще бъде", написа Харт в социалните мрежи.

Харт и Роулинг се надяват, че BKFC ще им уредят нова дата.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес