Зареждане

Промоутърът на Дейвид Бенавидес: Канело, не бягай повече! Покажи ми какъв си мачо

Промоутърът на Дейвид Бенавидес: Канело, не бягай повече! Покажи ми какъв си мачо
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 07:22 ч
Промоутърът на Дейвид Бенавидес призова Алварес най-накрая да се бие с Бенавидес веднага след впечатляващото спиране на неговия боец срещу Димитриус Андраде в събота вечер в Michelob ULTRA Arena на Mandalay Bay Resort and Casino. Бенавидес стана задължителен претендент на WBC за един от четирите пояса на Алварес, като победи Андраде, но това не убеди Левкович, че Алварес ще се бие с Бенавидес на 4 май - датата, на която се очаква Алварес да се завърне на ринга.

"Позволете ми да направя изявление за Канело - независимо от резултата, ако Канело се бие с Бенавидес, той ще стане идол, ако се бие с него", каза Сампсън Левкович. "Ако не се бие с него, той никога няма да бъде идол. Сега, независимо от това, ако спечели, ще бъде най-добрият, а ако загуби, има топките да се бие с най-добрите. Така че, Канело, не бягай повече! Ще дам хиляда долара, ако някой ми каже някаква друга здрава битка освен Канело и Бенавидес. Дайте ми друга битка, която всички искат."Бенавидес (28-0, 24 нокаута) не иска нищо повече от това да предизвика Алварес следващия път, но все пак "Мексиканското чудовище" разбира, че е много добре възможно да му се наложи да се бие с друг съперник от най-високо ниво, ако Алварес избере да се бие с непобедения шампион на WBC в средна категория Джермал Чарло (33-0, 22 нокаута) или с непобедения си сънародник мексиканец Хайме Мунгуя (42-0, 33 нокаута) на 4 май.

"Печеля по фантастичен начин мачовете, които трябва да спечеля", каза Бенавидес. "Той няма с кого друг да се бие. Знаеш ли какво имам предвид? Така че, ако искат да ми го дадат сега, по-късно, когато и да е, аз съм готов."

Бенавидес призна  преди да се изправи срещу Андраде, че е чул, че Алварес иска да се изправи срещу него в третия двубой от договора си за три двубоя с Premier Boxing Champions на Ал Хеймън. Алварес се е биел само веднъж - единодушна победа по точки срещу Джермел Чарло на 30 септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас - откакто се съгласи на гореспоменатия договор за три двубоя с Хеймън.

26-годишният Бенавидес победи бившите шампиони Андраде (32-1, 19 нокаута) и Кейлъб Плант (22-2, 13 нокаута) в двубои тази година. Следователно двукратният шампион на WBC от Финикс, който два пъти сдаде пояса си, без да загуби двубой, е заслужил възможността да се изправи срещу Алварес в най-големия двубой в 10-годишната си кариера.

Докато Бенавидес се отнасяше с уважение към Алварес (60-2-2, 39 КО), шампион в четири дивизии и най-голямата звезда на бокса, Левкович се заяде с 33-годишната мексиканска легенда."Канело казва, че няма да се бие с мексиканец", каза Левкович, докато говореше с Бенавидес на подиума в последния му двубой. "Така че, какво ще кажеш следващия път, ако излезеш с еквадорското знаме? Но не само това, нека ви кажа и друго - той обеща, че никога няма да се бие с друг мексиканец. Това го казва, но аз знам, че той преговаря с Мунгуя, а ние сме от една и съща компания. Но стига толкова. Ела, Канело и ми покажи какъв си мачо."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес