Зареждане

Предлагат 50 милиона на Канело, за да се бие с Дейвид Бенавидес

Предлагат 50 милиона на Канело, за да се бие с Дейвид Бенавидес
Публикувано на: Юни 5, 2023 в 01:00 ч
Абсолютният световен шампион по бокс в супер средна категория Саул Алварес все още не е решил бъдещето си.

На 6 май Канело направи рутинна защита на коланите си, побеждавайки британеца Джон Райдър по точки / 120-107 и 118-109 два пъти /. Сега мексиканецът и екипът му мислят за бъдещето. Приоритетният вариант за самия Алварес е реванш с Дмитрий Бивол, защото той иска да отмъсти за загубата от руснака.

Има и още един вариант. Дейвид Бенавидес мечтае да се бие с мексиканеца. Временният шампион на WBC в супер средна категория изпрати официална оферта на Алварес. Ако Канело приеме битката с Бенавидес, тогава го очакват сигурните 50 милиона долара.

В последната си битка срещу Джон Райдър, Канело получи приблизително 45 милиона долара. Оказва се, че отборът на Бенавидез предлага на Канело един от най-тлъстите чекове в кариерата му. Но наистина ли парите са важни за Алварес ?

В последната година Канело не спира да говори за реванш с Бивол. Дмитрий също иска реванш, но не в полутежка категория, а в категорията на мексиканеца. Еди Хърн споделя, че в момента работят по битката между двамата.

„Искаме да направим Бивол срещу Канело. Четох за всички тези слухове, че не сме предложили оферта на Алварес и всичко това. Все още преговаряме с Бивол и DAZN. Скоро ще се свържем с екипа на Алварес. 

Тази битка трябва да се състои през септември. Това все още е битка, която искаме да имаме. Това може да е следващата битка на Бивол. Ако не постигнем споразумение, той ще се бие през август.”, каза Еди Хърн.

Трябва ли Алварес да приеме тези 50 милиона за битката с Бенавидес ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес