Зареждане

Пейдж ВанЗант: Продължавам да следвам мечтите

Пейдж ВанЗант: Продължавам да следвам мечтите
Публикувано на: Юли 25, 2021 в 02:00 ч
Бившата звезда на UFC Пейдж ВанЗант за втори път се провали в битките с голи ръце. Младата американка загуби реванш от Рейчъл Остович на BKFC 19, което се проведе преди ден във Флорида. Пейдж не успя да направи нищо, с което да заслужи победата.

Вижте още - Рейчъл Остович надигра Пейдж ВанЗант на BKFC 19

Остович беше по-активна и няколко пъти успя сериозно да нарани ВанЗант. Битката им стигна до решение, което беше в полза на Рейчъл. Пейдж разочарова доста от феновете си, но няма да се предава.

В своя акаунт в социалните мрежи тя показа подутите си ръце от битката и написа следното:

Познайте какви кучки ??? !! Все още се усмихвам !!! Моята история е пълна с неуспехи, блокади и отклонения. Но също така е изпълненa с големи завръщания, мир в душата ми и благодат, коeто ми спаси живота. 

Продължавам да преследвам мечтата си стъпка по стъпка. 99,9% от хората на земята не биха посмели да правят това, което правя аз. Тази история ще бъде още по-добра от първата ми. 

Това е просто лоша глава. Болката е само за миг. Светът може да е тъмен и да обича да те мрази, но тъмнина не прогонва тъмнината, само светлината може да направи това. Не спирайте да сияете.

Ще успее ли ВанЗант да стигне до победа в BKFC ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес