Зареждане

Пейдж Ванзант може да се бие в BKFC през 2024 г.

Пейдж Ванзант може да се бие в BKFC през 2024 г.
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 07:27 ч
Президентът на BKFC Дейвид Фелдман предостави положителна информация относно бъдещето на Пейдж Ванзант в бокса с голи ръце.

По време на кариерата си в бойните спортове Пейдж Ванзант със сигурност си спечели много фенове. От изявите ѝ на ринга до това, с което се занимава в личното си време, Ванзант винаги е имала голяма популярност. В наши дни тя продължава да има силно присъствие в социалните мрежи - но от доста време не сме я виждали да се състезава активно.

В BKFC тя има резултат 0-2. И двете тези битки се състояха през 2021 г., като тя падна с единодушно решение срещу Британия Харт и Рейчъл Остович.

Сега, в актуализация от гореспоменатия Дейвид Фелдман, стана ясно, че PVZ може и да се завърне.



"Току-що проведохме разговор с мениджърския ѝ екип по този въпрос преди около две седмици", заяви Фелдман. "Те казаха: 'Просто ни дайте дата, но искаме поне три месеца предизвестие, защото тя иска да е в отлична форма за това и да е сигурна, че ще може да се концентрира върху тренировките си'. Така че има много, много голяма вероятност да видите Пейдж Ванзант отново в BKFC поне за още един двубой."

Дейвид Фелдман винаги е бил от президентите, които искат да предоставят на феновете истинско шоу. Ако успее да осигури Ванзант поне за още един двубой, със сигурност ще направи много хора щастливи.

Междувременно текат подготовките и за следващото събитие на BKFC в България, което е планирано за 22-ри март.

Бихте ли се развълнували от перспективата Пейдж Ванзант да се завърне на ринга на BKFC? Срещу кого бихте искали да се изправи тя?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес