Зареждане

Пейдж ВанЗант към хейтърите: Критикувайте ме на живо

Пейдж ВанЗант към хейтърите: Критикувайте ме на живо
Публикувано на: Февруари 1, 2021 в 04:00 ч
Пейдж ВанЗант не се трогва от критиките на нейните хейтъри преди своя дебют в битките с голи ръце. Доста хора се притесняват, че нейното лице ще бъде размазано след няколко дни, но тя не се притеснява от това. Пейдж ще направи първата си битка с голи ръце на 5-ти февруари на BKFC 16, което ще се проведе във Флорида. Нейна съперничка ще бъде Британ Харт.

Предстои да видим как ще се представи Пейдж, която в последните няколко години няколко пъти си счупи ръката и я оперира. Тя не е губила с нокаут в кариерата си и само в 2 от своите победи нокаутира съперничките си в клетката. Това обаче е напълно различно от BKFC и в интервю за TMZ бившата състезалка на UFC се обърна към хейтърите със следното послание:

Това е напълно различен спорт. Тренирам всеки ден, но не за игра на земята. Имала съм хейтъри през повечето време в моята кариера. Ако ще говориш глупости за някого, тогава му го кажи в лицето. Нито един от тези хора, които ме критикуват в социалните мрежи, не го прави на живо. 

Хората, които се притесняват за лицето ми, нека пораснат. Това си е моето лице и ще правя с него това, което си искам. Ще си бъда красива дори и с аркади. Не е голяма работа. Искам да видя светът като едно хубаво място изпълнено с щастие. 

Oт BKFC ми дадоха свобода и ще мога да правя битки и в ММА. Тренирам с треньори, които вярват в мен и осъзнах колко съм добра. Сега съм фокусирана върху бокса, но може пак да се бия в ММА. Вратата е отворена и ще видим какво ще стане. 

Ще успее ли Пейдж да победи ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес