Зареждане

Paulie Malignaggi: Artem Lobov е ходеща боксова круша и ще бъде обезобразен

Paulie Malignaggi: Artem Lobov е ходеща боксова круша и ще бъде обезобразен
Публикувано на: Юни 15, 2019 в 02:52 ч
Големите врагове Paulie Malignaggi и Artem Lobov ще имат шанс да разрешат споровете си на ринга след седмица, когато ще се бият с голи ръце на събитието BKFC 6, което ще се проведе във Флорида. Вече видяхме две пресконференции преди битката между двамата, които бяхa доста горещи. Paulie си позволи да удари шамар на Lobov, а след това го наплю и опита да го удари с микрофон. Malignaggi вярва, че е добре подготвен за битката между двамата и се закани, че ще го обезобрази, защото Lobov бил ходеща боксова круша:


За да се подготвя за Artem удрях боксовата круша, защото той е боксова круша, но с крака. Направихме доста неща, за да сме готови за моя дебют в BKFC. Ще бъде болезнена вечер за Artem. От едната страна имаме боец от световна класа, а от другата е ходеща боксова круша. Той ще бъде много упорит, но въпреки това ще бъде удрян. 

Мисля, че ще видите, че аз съм боец от друга класа. Бях шампион и бях на ринга с много шампиони. Той няма този опит. Ще видите каква е разликата. Битката ще свърши, а лицето на Lobov ще се разпадне. Ще му размажа лицето. Надявам се, че ще издържи, защото планирам да го пребивам във всички рундове. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес