Зареждане

Пакиао и Буакау ще се боксират за 290 000 долара

Пакиао и Буакау ще се боксират за 290 000 долара
Публикувано на: Декември 30, 2023 в 02:00 ч
Започнаха да излизат подробности за боксовата среща между легендите Буакау Банчамек и Мани Пакиао. Двамата мъже ще се срещнат в Impact Arena в Банкок на 20 април.

Първоначално подробности за срещата не бяха налични, но сега бяха обявени и представляват пълна изненада. Битката ще се състои от шест рунда, всеки с продължителност от три минути, с двуминутна почивка между рундовете. Това е малко по-дълго от обичайното в традиционния бокс.

За победителя е заложена и парична награда. Организаторите посочиха, че това ще бъде „най-малко 10 милиона бата (приблизително 290 000 долара). Все още не е ясно дали това ще бъде в допълнение или вместо редовната им заплата.

Мани е свикнал на големите милиони, които заработи в професионалната си кариера. Тази битка вероятно означава намаляване на изискванията му, тъй като той сменя професионалния бокс с демонстративни битки. За Банчамек това би било значителна сума и може да послужи като допълнителна мотивация за боксовия му дебют.

Боксът е напълно ново преживяване за Буакау, който е прекарал цялата си кариера в кикбокса и муай тай. Impact Arena, с капацитет 12 000 места, не е домакин на боксов мач от 2018 година. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес