Зареждане

Отхвърлиха жалбата на KSI за загубата от Томи Фюри

Отхвърлиха жалбата на KSI за загубата от Томи Фюри
Публикувано на: Декември 2, 2023 в 08:00 ч
Жалбата на KSI е отхвърлена от PBA и Томи Фюри е потвърден като победител с единодушно решение

В средата на октомври Фюри и KSI споделиха ринга на боксова галавечер в Манчестър, Англия. Срещата им продължи 6 рунда, след което стигна до съдийско решение. Тримата съдии оцениха двубоя 57-56 в полза на Фюри. Резултатът първоначално беше обявен като решение на мнозинството, защото картата с резултати на съдията Рафаел Рамос беше неправилно преброена на 57–57.

KSI сподели, че е бил ограбен от съдиите и още тогава пожела незабавен реванш. Той вярва, че е трябвало да бъде обявен за победител и пусна жалба срещу решението. За негово съжаление жалбата не постигна резултат и Томи остава победител.

„Сега ще преминем към втория от трите възможни етапа на обжалването, тъй като продължаваме да се борим решението на двубоя да бъде правилно отменено.“, споделиха от щаба на KSI.

Загубата на KSI от Фюри беше първа за него в бокс. Тя му спря серия от 4 победи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес