Зареждане

Oscar De La Hoya не е доволен от датата на сблъсъка Mayweather - McGregor

Oscar De La Hoya не е доволен от датата на сблъсъка Mayweather - McGregor
Публикувано на: Юни 22, 2017 в 10:30 ч
 
Това е много добра година за бокса. Страхотният двубой между Anthony Joshua и Wladimir Klitschko привлече повече от 90,000 зрители на стадион "Уембли" в края на април, а сега предстои невероятна битка между Saul "Canelo" Alvarez и Gennady "GGG" Golovkin, която ще се състои на 16-ти септември.
 
Разбира се, имаме и мултимилионната среща между Floyd Mayweather и Conor McGregor, която е насрочена за 26-ти август, независимо дали я смятате за "добра за бокса" или не. Това ще се случи независимо от факта, че Oscar De La Hoya, който организира битката Canelo - Golovkin, изобщо не е доволен от това.
 
"Това е неуважително", заяви De La Hoya, когато беше попитан какво мисли за битката между Mayweather и McGregor, която ще се проведе три седмици преди неговото голямо събитие. "Надявах се, че Dana White ще има малко повече уважение към това събитие в бокса. Просто не се прави така."
 
"Това е като да се проведе "Super Bowl" и три седмици по-късно да се играе финала на NBA. Това просто не се случва. Имаме цяла година, за да организираме подобни големи събития. Можеха да го организират ноември или декември. Така трябва да се прави. Ние имаме супербитка тук. Имаме наистина боксова среща и точно върху това ще се съсредоточим."
 

 
Придържането към De La Hoya е само бонус, предполагам. Доста сладък бонус, познавайки Mayweather, McGregor и Dana White.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес