Зареждане

Олег Тактаров ще се боксира с Джеф Монсън

Олег Тактаров ще се боксира с Джеф Монсън
Публикувано на: Август 10, 2023 в 17:00 ч
Руският ветеран в смесените бойни изкуства Олег Тактаров публикува пост в социалните мрежи, в който обяви двубоя си с Джеф Монсън.

Двамата ще направят боксов мач на турнира REN TV Fight Club, който ще се проведе на 18-ти август в Русия. Двубоят ще бъде 3 рунда по 2 минути. 
Първоначално двубоят трябваше да се проведе на 4 август според правилата на ММА, но това не се случи.

55-годишният Тактаров проведе последната си битка през 2008 година. Тогава руснакът спечели със събмишън над Марк Кер за 1 минута и 55 секунди. Олег е с рекорд 17-5-2 в ММА и има само 2 победи с нокаут.

Тактаров е известен с това, че спечели турнира UFC 6 през 1995 година. В този турнир той записа 3 победи в 1 вечер. Олег събмитна Антъни Марсиас за 9 секунди, което е рекорд в историята на UFC.

През 2007 година Олег направи показно по правилата на бокса с Долф Лундгрен. Битката се проведе в Москва и Тактаров спечели с решение.

52-годишният Монсън е с рекорд 61–26–2 в ММА, 2-1-1 в бокса и 0-1 в битките с голи ръце. Джеф се би два пъти миналата година. Той загуби в бой с голи ръце от Александър Емеляненко, а след това и в ММА битка от Вячеслав Дацик.

Последната боксова среща на Монсън се състоя през 2021 година. Тогава той победи Тимер Никулин с решение в Москва.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес