Зареждане

Ограбиха една от къщите на Флойд Мейуедър

Ограбиха една от къщите на Флойд Мейуедър
Публикувано на: Юни 13, 2021 в 05:00 ч
Наскоро много фенове проплакаха от това, че дадоха 50 долара, за да гледат показно между Флойд Мейуедър и Логан Пол. Всички очакваха зрелище, което така и не се случи в битката. Двамата през повечето време бяха в клинч и изкараха едни скучни 8 рунда по 3 минути.

"Money" се похвали, че ще прибере между 50 и 100 милиона долара от това показно. Той го определи като легален банков обир, а в социалните мрежи заваля недоволство и феновете наистина се почувстваха ограбени след закупеното PPV. Явно кармата е влязла в действие, защото в социалните мрежи Флойд също проплака, че бил ограбен.

Една от неговите къщи в Лас Вегас е била ограбена и са задигнати ценни чанти и други важни вещи. Мейуедър сподели, че дава 100 000 долара за информация, която може да доведе до разрешаване на този случай. Ето какво още написа той:

Домът на човек е неговото светилище, място на мир, релакс и комфорт. Когато някой наруши това светилище, тогава това е обезпокоително и нараняващо. В един от моите домове в Лас Вегас е бил извършен обир. Те откраднаха много ценни чанти и други вещи със значителна стойност. 

Предлагам награда от поне 100 000 долара за информация, която води до връщането на вещите ми. Неизмеримо е нивото на алчност и неуважение, което може да имаш, за да направиш нещо такова. Благодарим на всеки, който сподели някаква информация. Бог да ви благослови.

Много фенове коментират, че е нормално да те оберат, когато не спираш да се хвалиш с богатствата си. Вие как мислите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес