Зареждане

Nasukawa предупреди Mayweather: Ударът ми може да пренапише историята

Nasukawa предупреди Mayweather: Ударът ми може да пренапише историята
Публикувано на: Ноември 6, 2018 в 13:41 ч
Floyd Mayweather знае как да влиза в заглавията - спор няма. В началото на седмицата той привлече сериозно внимание към себе си, обявявайки срещата си с японеца Tenshin Nasukawa, насрочена за 31-ви декември.

41-годишният боксьор е с рекорд 50-0 и никога не се е състезавал по правилата на ММА. Въпреки че отбеляза победа срещу UFC суперзвездата Conor McGregor в средата на миналата година.

След като успя да го надвие в рамките на 10 рунда, той се оттегли отново от спорта.

Няколко месеца по-късно обаче Mayweather започна да говори за прехвърляне в света на смесените бойни изкуства и искаше UFC ветеранът Tyrone Woodley да го тренира за това начинание.

Месеци след това той започна да говори и за реванш срещу Manny Pacquiao.

Японският промоутър RIZIN Fighting Federation разкри в началото на седмицата, че все още не са ясни правилата и категорията, в която ще се проведе предстоящия на Mayweather двубой.

"Все още има върху какво да работим." - сподели Nobuyuki Sakakibara.

20-годишният Nasukawa сподели на пресконференцията, че това е най-голямото събитие в живота му до момента.

Той също обеща да приключи дългата серия от победи на Money.

"Никой не го е побеждавал досега и аз ще бъда този, който ще пренапише историята. Ударът ми е способен на това. Ще ви го покажа. Следете случващото се."

Повечето от опонентите на Mayweather изпитват трудности да му вкарват удари и Nasukawa вярва, че ще успее там, където другите са се провалили.

"С радост ще докажа, че юмрукът ми е по-добър от на всички останали. Опонентът ми изглежда по-висок, отколкото очаквах - може би заради самото му излъчване. Но все пак смятам, че ще мога да го ударя."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес