Най-големият сайт за бойни спортове

       

Mikey Garcia: Мога да спра Lomachenko, не е безсмъртен

Mikey Garcia: Мога да спра Lomachenko, не е безсмъртен
Публикувано на: Май 16, 2018 в 09:40 ч

WBC шампионът в лека категория Mikey Garcia (38-0, 30KO) е изключително уверен в способностите си да спре новия шампион на WBA, Vasiliy Lomachenko (11-1, 9KO).

Lomachenko се прехвърли в лека категория и приключи Jorge Linares в десетия рунд, отнемайки му WBA титлата.

Тази победа обаче въобще не беше толкова лесна. Lomachenko беше повален в шестия рунд, а съдийското решение не беше единодушно.

Треньорът на Mikey, Robert Garcia вярва, че боецът му може да спре Lomachenko.

Garcia е съгласен с треньора си и пояснява, че Lomachenko изглежда добре срещу някои опоненти, но не се е справил добре в последната си среща.

"Мога да го спра. Изглежда интересен и сякаш играе добре срещу по-слаби опоненти. Щом се изправи срещу Linares обаче... Победи го, но не му беше лесно. Беше и повален на земята."

"Не е безсмъртен, не е толкова луд, колкото изглежда. Хората го изкарват по-велик, отколкото е. Linares има опит и се справи добре срещу него."

Промоутърът на Lomachenko, Bob Arum обаче сподели, че организирането на среща с Garcia ще бъде изключително трудна задача, но все пак няма търпение да се случи.

Двамата с Garcia не са си говорили от средата на 2013-та, когато боксьорът успя да нокаутира Juan Manuel Lopez.

Lomachenko се очаква да се завърне в играта на 25-ти август, навярно срещу WBO шампиона Ray Beltran, който също работи с Top Rank.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Lomachenko ще атакува Mikey Garcia за всички титли през идната година

Lomachenko ще атакува Mikey Garcia за всички титли през идната година
WBA шампионът в лека категория Vasyl Lomachenko (11-1, 9KO) се готви за срещата си през декември срещу WBO първенеца Jose Pedraza. Двамата ще се бият в Ню Йорк.
Новини » септември 28, 2018 (5)
цялата новина

Mikey Garcia: Грешка ще е премахването на бокса от Олимпийските игри

Mikey Garcia: Грешка ще е премахването на бокса от Олимпийските игри
WBC шампионът в лека категория Mikey Garcia (39-0, 30KO), който печели титлите в 4 категории, разказа колко важно е да се задържи аматьорския бокс в Олимпийските игри, тъй като изгражда основата за всичко останало, което следва в професионалната среда.
Новини » август 30, 2018 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook