Зареждане

Михаил Кокляев: Емеляненко се съгласи на реванш

Михаил Кокляев: Емеляненко се съгласи на реванш
Публикувано на: Септември 21, 2021 в 04:00 ч
Руската легенда в силовите спортове Михаил Кокляев твърди, че ще има реванш между него и Александър Емеляненко. 42-годишния бивш щангист и пауърлифтър дебютира в бокса през 2019 година. Той премери сили с Александър и загуби с технически нокаут в първия рунд.

Разбира се, никой не очакваше много от Коклаев и той не впечатли с нищо. Михаил обаче явно е сериозен за кариера в бокса, защото в началото на годината отново направи боксов мач. Той премери сили с блогъра Артьом Тарасов и едвам успя да го победи с решение.

Емеляненко също идва след победа с решение над Тарасов, която записа миналия уикенд. Сега Михаил се готви за нов боксов мач и разкри, че през 2022 година ще има реванш с Емеляненко:

Александър Емеляненко се съгласи на реванш. Планираме го за 2022 година. Все още не сме го обявили официално. Скоро ще започнем да работим. В момента текат преговори и бих искал отново да е по REN TV. Мисля, че ще се случи. Той няма много възможности и всичко води към мен. 

Ние първи въведохме тази мода. Събрахме много хора на стадиона и счупихме рекордите по REN TV. Ще направя една битка преди реванша с Емеляненко. В момента не мога да кажа срещу кого, защото ще наруша сделката с REN TV. 

Има ли смисъл от Емеляненко - Кокляев 2 ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес