Най-големият сайт за бойни спортове

       

Miguel Cotto очаква Canelo да надвие Golovkin предстоящия реванш

Miguel Cotto очаква Canelo да надвие Golovkin предстоящия реванш
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 09:00 ч
Бившият шампион в четири категории Miguel Cotto вярва, че мексиканската суперзвезда Canelo Alvarez ще успее да се подготви подобаващо за предстоящия този уикенд реванш срещу IBO, WBC, WBA шампиона в средна категория Gennady Golovkin.

Cotto сподели, че хората във Вегас рядко оценяват добрата технична боксова игра, но това щяла да бъде стратегията на Canelo срещу GGG, против очакванията на мнозина да се нахвърли срещу опонента си в опит да се докаже.

"Ще бъде оспорван двубой и ще го следя с интерес. Сигурен съм, че Canelo ще поправи грешките си от миналия път и ше се бие по-разумно. Залагам на него."

Cotto и Canelo се биха през ноември 2015-та в Лас Вегас.

Тогава Canelo успя да отбележи победа със съдийско решение, спечелвайки си WBC титлата в средна категория. Следващата година той я изгуби, когато от организацията го принудиха да се изправи срещу Golovkin.

Cotto, който както споменахме има титли в 4 различни дивизии, се оттегли от спорта през декември миналата година след като претърпя загуба от Sadam Ali.

Golovkin и Canelo се биха през септември миналата година, но завършиха с равенство, след като на съдиите беше отредено да определят крайния резултат.

Cotto очаква още една изключително оспорвана битка:

"Това ще бъде сложен двубой, като миналия. Вярвам, че този, който е анализирал предния сблъсък и е поправил грешките си, ще спечели. Да се надяваме, че ще станем свидетели на една вълнуваща среща, а ако се стигне до съдийско решение - че ще бъде одобрено от всички."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Gennady Golovkin: Готов да се бие с McGregor и Khabib

Gennady Golovkin: Готов да се бие с McGregor и Khabib
Gennady Golovkin не издържа и е готов за McGregor и Khabib
Новини » ноември 5, 2018 (28)
цялата новина

Loeffler: Canelo се нуждае повече от GGG, отколкото Golovkin от него

Loeffler: Canelo се нуждае повече от GGG, отколкото Golovkin от него
Tom Loeffler, промоутър на бившия шампион в средна категория Gennady Golovkin (38-1-1, 34KO), сподели, че неговият боксьор е готов да се изправи за трета битка срещу Canelo Alvarez (50-1-2, 34KO).
Новини » октомври 23, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook