Зареждане

Мейуедър: Ще изкарам 20 милиона за 9 минути с Асакура

Мейуедър: Ще изкарам 20 милиона за 9 минути с Асакура
Публикувано на: Септември 23, 2022 в 00:00 ч
Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър говори за хонорара, който ще изкара в показното срещу японския ММА боец Микуру Асакура. Показното им ще се проведе на 25-ти септември в Сайтама, Япония.

За 45-годишния Флойд Мейуедър това ще бъде четвърта демонстративна битка. Преди това американецът се срещна с Теншин Насукава, Логан Пол и Дон Мур. Мейуедър беше въведен в Международната боксова зала на славата на 12 юни 2022 г. Той има 50 битки и нито едно поражение.

Асакура направи последните си 12 битки в RIZIN. Тази година представителят на Япония не е участвал в битки.

"Money" се похвали, че ще заработи 20 милиона долара в това показно.

„Ще изкарам по няколко милиона на минута. За тази битка ще спечеля около $15-20 милиона. 20 милиона за девет минути, не е лошо! Демонстративните битки ми дават възможност да пътувам. 

Винаги съм пътувал много по света, но сега забавлявам хората по цялата планета. Не успях да направя истинска битка в Япония, но те обичат, когато изнасям шоу. Те обичат, когато идвам и се представям на ринга.

Правя големи пари от това. Но, както казах, няма да търпя обиди. 

Няма да се поставя в положението да бъда жестоко бит. Докато не ме ударят тежко, тогава съм готов да провеждам демонстративни битки“, каза Мейуедър, цитиран от Daily Mail.

Флойд има и друго показно през ноември. Той ще се бие с ютубъра Deji Olatunji в Дубай.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес