Зареждане

Мейуедър към Макгрегър: Завърни се, за да те накажа

Мейуедър към Макгрегър: Завърни се, за да те накажа
Публикувано на: Юни 9, 2020 в 05:00 ч
Легендарният Флойд Мейуедър коментира оттеглянето на Конър Макгрегър от бойните спортове. Преди няколко дни "The Notorious" обяви, че се оттегля от ММА, след като UFC не му давали битки и искали да го смажат. Ирландецът е категоричен, че повече не се вълнува от битки и този път вече е приключил. Това е 3-то оттегляне на Макгрегър в последните 4 години и е трудно човек да го приеме сериозно.

Мейуедър сподели, че е готов отново да се качи на ринга с Макгрегър, който преди време обеща на Майк Тайсън, че ще има реванш и ще излезе победител от него. Сега обаче Конър се отвръща от думите си и излиза в пенсия, а Флойд реши да го захапе. "Money" остава в готовност за реванш и хвърли ръкавицата към Макгрегър, ако реши да се завърне. Ето какво сподели Мейуедър:


Ако не греша ти каза на Майк Тайсън, че ще ме победиш във втора битка. Сега се отказваш. Мислех си, че искаш да победиш най-добрия. Е, ако решиш да се завърнеш, ще те чакам, за да те накажа отново. 

Двамата се боксираха през август 2017 година и Макгрегър се представи доста добре, но въпреки това загуби с нокаут в 10-тия рунд. Срещата им продаде над 5 милиона платени гледания, а ирландецът взе близо 100 милиона долара.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес