Зареждане

Mениджърът на Бивол: Условията на Канело са неприемливи! Бетербиев е нашата цел

Mениджърът на Бивол: Условията на Канело са неприемливи! Бетербиев е нашата цел
Публикувано на: Юни 6, 2023 в 17:00 ч
Отборът на боксьора Дмитрий Бивол не е доволен от условията за реванша срещу абсолютния световен шампион в супер средна категория Саул Алварес. Това съобщи мениджърът на руснака Вадим Корнилов. Припомняме, че Алварес загуби от Бивол през май 2022 година.

Така той не успя да стане шампион на Световната боксова асоциация ( WBA Super) в полутежка категория. В последната една година мексиканецът не спира да говори за реванш помежду им. Бивол също иска реванш, но този път за титлите в категорията на Канело.

От щаба на Алварес искат всичко да бъде като в първата им битка, а това било неприемливо за Бивол.

"Те не искат реванш. Те знаят, че са загубили първата битка много лошо. Знаят, че имат по-малък шанс да спечелят втората. Кога сте чули боец да поиска реванш след загуба при същите условия ? 

Според мен те говорят за втора битка, за да се оправдаят и да получат друга битка, както направиха с Генадий Головкин, Джон Райдър и евентуално Едгар Берланга. 

Реванш не може да се проведе при същите условия като и битка, която загубихте. Това е глупаво. Гледаме напред. Артур Бетербиев е нашата цел", цитираха Корнилов от ESPN.

Алварес е на 32 години и има 59 победи (39 с нокаут) с 2 загуби и 2 равенства. Бивол също е на 32 години. По време на професионалната си кариера той спечели 21 победи (11 с нокаут) в 21 битки.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес