Зареждане

Mayweather тренирал три седмици за боксовия двубой с Conor McGregor

Mayweather тренирал три седмици за боксовия двубой с Conor McGregor
Публикувано на: Септември 25, 2017 в 07:22 ч

Въпреки, че Conor McGregor смята, че реферът се намеси прекалено рано в боксовия двубой срещу Floyd Mayweather, реалността е, че ирландецът беше изпаднал в трудна ситуация в 10-тия рунд.

Mayweather обаче е доволен от решението на рефера.
 
"Той има кариера. Все още има кариера. все още е млад. Ако бяхме продължили, това щеше да е много опасно за здравето му. Трябва да мислим за тези неща. Вижте например чичо ми Roger. Преди малко ми се обадиха. Отново се е загубил и не знае къде е. Никой не може да го намери. Най-накрая се оказал в болницата. Така че мозъчните травми се случват и не е приятно."

Mayweather продължи с разсъжденията си и сподели, че е тренирал около три седмици за битката, като освен това е вдигал купони в дните преди един от най-касовите боксови двубои в историята на спорта.
 
"Ако го бях победил още в първия рунд, щяха да започнат да говорят небивалици. Ако го бях оставил до край, отново щяха да говорят разни неща. Така че беше ми все тая.

Те симпатизираха повече за него. Защото аз съм 40-годишен, оттеглил се от спорта за 2 години. Той е на 28, активен. Аз бях спрял с бокса. Той е висок, по-голям. Може и да не е много силен, но има по-дълги ръце. Възрастта е на негова страна. Всичко на хартия изглеждаше в негова полза.

Аз се бях оттеглил, тренирах реално около три седмици... и купонясвах всяка вечер."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес