Зареждане

Mayweather изненада с признание: McGregor може и да ме победи

Mayweather изненада с признание: McGregor може и да ме победи
Публикувано на: Май 4, 2017 в 10:26 ч
 
Вероятно повече от изненадващо за мнозина, но Floyd Mayweather призна, че може би Conor McGregor все пак има шансове да го победи в боксов двубой.


“Money” May и McGregor продължават да преговарят за евентуален касов двубой помежду си, който е твърде възможно да се състои още до края на годината.

И макар да няма много хора, които да дават дори минимални шансове на Conor, що се отнася до боксов двубой с легенда от ранга на Mayweather, самият Floyd не изключва напълно шансовете на “The Notorious”.

“Щом Conor е стигнал чак дотук, очевидно е, че той е правил нещо както трябва. Мен ме няма на ринга от вече две години и сега съм на 40. Доста по-стар съм от него. Той все още е в 20-те си години. Това може да изиграе ключова роля, не знаем. Също така, той умее да удря здраво. Всеки път, когато излезе там и побеждава съперниците си, той го прави от стойка. Той е в боксова позиция и побеждава другите бойци. Дали има добър шанс да победи Floyd Mayweather? Не мога да кажа, но всичко може да се случи в бокса.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес