Зареждане

Майк Тайсън: Цял живот се друсам

Майк Тайсън: Цял живот се друсам
Публикувано на: Септември 3, 2019 в 07:30 ч
Качил: DoloR
Легендарният нокаутьор Майк Тайсън се радва на голям успех със своята ферма за канабис. Преди време Железния Майк каза, че пуши трева за 40 000 долара на месец, което наистина е трудно за вярване. Сега той реши да поговори за своя продукт в интервю с The Schmo и пред него споделя, че цял живот се друса и неговата цел е да легализират канабиса в САЩ преди да си е отишъл от този свят:


Справям се добре. Да, голям съм в бизнеса с канабиса. Един мой приятел, който ми е партньор ми обясни някои неща, които обсъдихме с моя зет и беше безумно да не участвам. Вижте до къде стигнахме в момента. Цял живот се друсам. Да, цял живот го правя. Искам в САЩ да легализират напълно канабиса преди моята смърт. Това просто ще се случи. 

Енернията е божествена и ние ще го направим чрез Бог. Ние имаме всичко най-добро. При нас са най-добрите растения, почва и вода. Да, имаме организация, с която помагаме на зависимите и бедните. Моята ферма е показател за разпространяването на любовта.





Всичко за легендарния шампион може да прочетете в неговата книга "Безпощадната истина", която може да си поръчате от нашия магазин.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес