Зареждане

Майк Тайсън разкри какво трябва да правиш, за да успееш

Майк Тайсън разкри какво трябва да правиш, за да успееш
Публикувано на: Септември 24, 2024 в 02:00 ч
Майк Тайсън, легендарният боксьор, има собствено кафене в сърцето на Амстердам от 1 година.

'Железния' сериозно обмисля да се премести в Нидерландия. Наскоро Тайсън даде интервю за местна медия в Амстердам и разказа за новите му приключения, любовта му към бойните изкуства и даде някои съвети за младите бойци.

Въпреки че е най-известен с боксовата си кариера, Тайсън намери своето място и в света на бизнеса. Съпругата му беше движещата сила зад участието му в индустрията на канабиса и модата. 

„Може би един ден ще се преместя тук и ще стана гражданин. Това е толкова страхотен град. Кой знае, може би ще стана холандец! Жена ми ме въвлече изцяло в това и затова върви толкова добре. Винаги съм носил дизайнерски дрехи и хората ме питаха откъде ги имам. Така че си помислих защо да не стартирам собствена линия дрехи ? 

Честно казано, станах малко пристрастен към UFC. Напоследък гледам смесени бойни изкуства повече от бокс. Просто е много по-вълнуващо. Отиваш на боксова битка и трябва да чакаш между рундовете, но в UFC винаги има купон, дори след битката!", каза Тайсън.

В края на разговора млад кикбоксьор попита Тайсън за съвет. Отговорът на Тайсън беше кратък, но в десетката:

„Направете това, което никой друг не прави. Бягайте в 3 сутринта, когато всички спят. Тренирайте, когато фитнесът е затворен. Ако те тренират три часа, вие тренирате четири часа. Работете повече от останалите.”, каза Майк.

В момента Тайсън се готви за завръщане на ринга. В средата на ноември той ще се боксира с Джейк Пол. Това ли е тайната на успеха ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес