Зареждане

Майк Тайсън към Уайлдър: Порасни!

Майк Тайсън към Уайлдър: Порасни!
Публикувано на: Юли 7, 2020 в 05:00 ч
Легендарният Майк Тайсън смята, че бившият шампион на WBC, Дионтей Уайлдър има шанс в третата битка с Тайсън Фюри. Железния Майк вярва, че Уайлдър се е предал и трябва да се стегне, защото шанс винаги има. Фюри и Уайлдър направиха две битки, като първата завърши с равенство, а във втората през февруари Фюри победи с нокаут.

Загубата беше първа за "Bronze Bomber" в неговата кариера и той обвини своя костюм за нея. От щаба на Уайлдър започнаха да говорят, че Фюри използвал тъп предмет, с който направил дупка в главата на бившия шампион. След тази загуба Уайлдър се покри и почти не е активен в медиите и социалните мрежи. Може би той наистина се е предал и Майк Тайсън реши да му даде ценен съвет:


Уайлдър има шанс срещу Фюри. Всеки винаги има шанс, но просто зависи от това колко го искат. Ако той иска наистина да спечели тази битка, то тогава всичко може да стане. Уайлдър може да направи много пари. Дионтей не трябва да е тъжен и обезкуражен. 

Той трябва да излиза и да се бие с много жар и увереност. Той се чувства така, сякаш се е предал. Той направи 72 милиона долара и чувства, че животът му е свършил. Човече, порасни и мини през всичко, докато наистина не настъпи края.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес