Зареждане

Майк Тайсън имал нужда от спешна медицинска помощ, докато се качвал на самолет

Майк Тайсън имал нужда от спешна медицинска помощ, докато се качвал на самолет
Публикувано на: Май 27, 2024 в 20:00 ч
Представители на екипа на Майк Тайсън пуснаха изявление, в което се казва, че 57-годишният Тайсън се справя страхотно, след като излязоха новини, че е претърпял спешна медицинска помощ преди да вземе полет за Лос Анджелис. In Touch Weekly първи съобщиха новината. Според представителството на Тайсън, той е имал гадене и замаяност поради обостряне на язва. 

Те отрекоха неговата спешна медицинска помощ да е причинила двучасово закъснение на полета, като вместо това го приписаха на „проблем с климатика в самолета“. Въпреки че изглежда, че Тайсън е добре, новината вероятно ще предизвика нови опасения относно завръщането му на ринга, което ще се състои на 20 юли.

Тайсън е готов да се бие срещу звездата в социалните медии, превърнал се в боксьор Джейк Пол. Битката им ще се случи на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. Срещата е планирана да бъде професионален боксов мач, излъчван на живо по Netflix. Това ще бъде първата битка на Тайсън след показното срещу Рой Джоунс през ноември 2020 година.

Битката с Пол е първата професионална битка за Тайсън от юни 2005 година. В навечерието на срещата Майк ще бъде на 59 години. Ето изявлението, което пуснаха от щаба на 'Железния':

"За щастие г-н Тайсън се справя страхотно. Почувства гадене и замаяност поради обостряне на язва. Той е благодарен на медицинския персонал, който беше там, за да му помогне. Фалшива новина е това, че неговата медицинска помощ е причинила закъснението на полета. Това двучасово закъснение се дължи на проблем с климатика на самолета."

Този медицински проблем е още една причина битката с Пол да не се случва.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес