Зареждане

Майк Тайсън: Боговете на войната ме съживиха

Майк Тайсън: Боговете на войната ме съживиха
Публикувано на: Ноември 7, 2020 в 04:00 ч
Голямата легенда на бокса Майк Тайсън се завръща между въжетата след 15 години отсъствие. 54-годишния нокаутьор се изправя срещу Рой Джоунс в края на следващия месец в САЩ. Двамата ще направят показно в тежка категория, което е насрочено за 8 рунда. В него няма да има съдии, което значи, че битката им няма да стига до съдийско решение.

Железния вярва, че се намира в най-добрата си форма и няма търпение да го покаже. Той твърди, че не бил сериозен в края на кариерата си и се състезавал само заради парите, за да си купува наркотици. Сега обаче боговете на войната го съживили, защото искат да го видят отново в играта. Ето какво сподели Тайсън преди голямото завръщане:

Третата битка с Ивендър Холифийлд винаги е нещо, което може да направим, ако хората го искат. Ако има смисъл, тогава много бих искал да го направим. Човече, това би било нещо непознато. Аз да използвам моите умения срещу най-добрите в тежка категория в момента. Ще бъде умопомрачително. 

Наричат мен и Рой Джоунс стари момчета. Това дори няма смисъл. Старост. Това е нова епоха и нов период от нашите животи. Това е нещото, което искаме да правим. 

Понякога боговете на войната те съживяват и казват, че трябва да се биеш още. Нямаше да го направя, ако не бях готов. Боксирам се с хората, за да видя дали го мога. 

Ще успее ли Тайсън да победи ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес