Зареждане

Майк Тайсън: Аз съм унищожител

Майк Тайсън: Аз съм унищожител
Публикувано на: Август 2, 2020 в 07:00 ч
Майк Тайсън няма търпение да се качи на ринга 15 години след неговата последна битка в бокса. 54-годишната легенда ще се боксира с Рой Джоунс през септември в САЩ. Тяхната битка ще бъде 8 рунда показно, в което няма да има съдии и победата ще може да се постигне само с нокаут. От атлетическата комисия предупредиха, че ще спрат боя, ако някой получи аркада.

Железния Майк споделя, че води вътрешна борба със себе си и неговото его му прави шеги. Тайсън обаче вярва, че е най-великият боксьор, откакто съществуват концепции за Бог и очаква страхотна схватка. Ето какво сподели Тайсън преди своето завръщане:


Моите деца мислят, че трябва да си седна на стария задник, но какво знаят те ? Завърнах се и съм във форма. Ще бъде страхотно. Джоунс е най-велик на своето поколение, а аз съм най-велик в моето поколение. 

Моето его се ебава с мен и ми казва: "Негро, нима смяташ, че може да летиш" ? Не струващ нищо. Аматьор може да се качи на ринга и да ти срита задника. Най-добре да влезеш във върхова форма. Нима искаш да те засрамят пред всички хора ? Моята психика е такава, каквато винаги е била. 

Аз съм унищожител и никой не може да се мери с мен. Аз съм най-великия боец откакто съществуват концепциите за Бог. Как да откажа такава възможност ? След това се включва другото его, което казва: "Майната ти негро, виж какво ще направя". Не знаете какво се случва тук.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес