Зареждане

Майк Пери заплашва да 'пробие' очната ябълка на Джейк Пол и да 'намери спомените му' в боксов мач

Майк Пери заплашва да 'пробие' очната ябълка на Джейк Пол и да 'намери спомените му' в боксов мач
Публикувано на: Юли 17, 2024 в 08:02 ч
Майк Пери има доста страшни планове, когато влезе в ринга този уикенд.

След като прекара последните няколко години, разбивайки множество бивши шампиони по ММА под шапката на BKFC, "Platinum" ще сложи боксовите ръкавици за сблъсък с Джейк Пол. От Amalie Arena в Тампа, Флорида, Пери ще се състезава в първия си традиционен боксов мач от близо десетилетие, след като се прочу в UFC и като боксьор с голи ръце. 

Преди дългоочаквания сблъсък Пери и Пол седнаха за интервю лице в лице. По време на 25-минутната среща двамата си размениха реплики, като "Platinum" заплаши, че ще "пробие" едно от очите на Пол, за да "намери спомените му" в нощта на боя. 


"Твоите малки бебешки удари не могат дори да стигнат до мозъчния ми ствол, брато", каза Пери. "Ще се ровя в очната ти ябълка и ще намеря спомените ти.

Незнаейки как да отговори, Пол просто каза:

"Моля те, недей да го правиш."
 


Джейк Пол знае какви са рисковете да се бие с Майк Пери

Първоначално се очакваше Пол да се изправи срещу "Iron" Майк Тайсън на 20 юли. За съжаление двубоят им беше отложен за ноември, след като бившият световен шампион в тежка категория получи спешна медицинска помощ по време на презокеански полет през май. 

За щастие, инцидентът е обяснен с възпаление на язва, а не с нещо по-сериозно. Все пак на Тайсън беше препоръчано да преустанови тренировките за няколко седмици, което наложи отлагането. 

Вместо да отдели допълнително време, за да се подготви за един от най-опасните боксьори в историята на спорта, Пол предпочете да скочи отново в огъня и да приеме двубой с Пери - решение, което потенциално може да му струва милиони. 

"Много хора си мислят, че съм луд, че съм се насочил към това; защо Майк Пери, защо сега, защо да поемам риска, можеш да загубиш най-големия хонорар в живота си срещу Майк Тайсън, ако загубиш от Майк Пери, който е жесток убиец, непобедена легенда", каза Пол пред DAZN. "Той поема удари като нищо, бърз е, атлетичен, удря силно, бие се, а аз не мога да приема това с лека ръка. Цялото това нещо е риск, аз съм фокусиран върху 20 юли, фокусиран съм върху Майк Пери и това, че съм с тази нагласа, ще ме доведе до победа.

Имам нужда от опит, трябва да остана активен. Не се страхувам от никого, готов съм по всяко време, на всяко място, с всеки и наистина подкрепям това с действията си, това не е просто нещо, което казвам; тук съм, за да стана световен шампион, направих всичко останало, което исках да направя в бокса, надминах очакванията си, така че това е последната ми цел. Ще бъда световен шампион в полутежка категория."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес