Зареждане

Майк Пери се насочва към Антъни Петис: Мисля, че боевете с голи ръце са му интересни

Майк Пери се насочва към Антъни Петис: Мисля, че боевете с голи ръце са му интересни
Публикувано на: Декември 4, 2023 в 16:12 ч
Майк Пери постигна голяма победа над Еди Алварес на BKFC 56 и се е прицелил в друг бивш шампион на UFC в лека категория.

Пери и Алварес се сблъскаха за символичната титла "Крал на насилието" на 2 декември в Солт Лейк Сити. Алварес беше в играта, но до края на втория рунд Пери вече беше нанесъл значителни щети. От ъгъла на Алварес решиха да спрат боя

Майк Пери срещу Антъни Петис? "Platinum" го иска

Макар че Майк Пери призова мегазвездата на UFC Конър Макгрегър по време на интервюто си след боя, е ясно, че такъв бой няма да се случи скоро. Що се отнася допо-реалистичен вариант, Пери се включи в пресконференцията след двубоя на BKFC 56, за да отправи предизвикателство към Антъни Петис.

"Едно име, което ми дойде на ум и което споменах преди да се бия с Алварес, беше Антъни Петис", каза Пери. "Мисля, че това е невероятен двубой.

Той току-що победи Рой Джоунс младши в боксов мач. Мисля, че той е заинтригуван от аспекта на боя с голи ръце. Забавлявах се с Еди, но всичко се случи точно така, както казах, че ще се случи. Публикувах онази снимка на Кимбо Слайс от онзи бой в задния двор и какво каза той? "Трябва да ме удариш. Хайде. След като ме удари, аз започнах да се движа, а той спря да ме удря и в края на втората част какво се случи? Той се пречупи."

Пери продължи да казва, че ако не успее да получи битката с Петис, то следващият му опонент трябва да има солидни последователи и способност да привлече интереса към техния мач. "Platinum" заяви, че не иска да бъде единственият, който да продава и рекламира изцяло следващата си битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес