Зареждане

Майк Пери предизвика стероидния Доналд Серони на бой с голи ръце в BKFC

Майк Пери предизвика стероидния Доналд Серони на бой с голи ръце в BKFC
Публикувано на: Януари 4, 2023 в 06:07 ч
Майк Пери иска да изглади стара вражда от дните си в UFC с Доналд Серони на ринга на Bare-Knuckle FC (BKFC). Това става малко след като Серони призна, че сега приема стероиди, след като вече се оттегли от битките по смесени бойни изкуства (MMA).

Серони наскоро се появи в подкаст и призна, че сега приема стероиди и е видял значително подобрение в тренировките си благодарение на тях. “Cowboy” сега се е съсредоточил върху актьорската си кариера, след като се оттегли от битките и ММА.

Вижте също: Серони се назоба и изригна: Стероидите са изворът на младостта

Mалко след коментарите на Серони относно употребата на стероиди, Пери реши да го предизвика на битка в BKFC. Това ще бъде реванш от битката им през 2018 г. в UFC, в която Серони спечели победа със събмишън над ветерана.


Серони сложи край на ММА кариерата си в UFC след поредица от шест загубени битки. Последната му победа дойде през 2019 г. със съдийско решение над Ал Якуинта. Той реши да си тръгне след загуба със събмишън от Джим Милър през юли миналата година.

Що се отнася до Пери, той също напусна UFC през април 2021 г. 31-годишният боец си тръгна след поредица от две загубени битки с поражения със съдийско решение от Тим Мийнс и Даниел Родригес. Въпреки че нещата не му вървяха в октагона, Пери се оказа един от най-колоритните бойци в списъка на промоцията по това време.


Месеци по-късно след освобождаването си, Пери подписа с BKFC и дебютира успешно с две поредни победи. Последната победа дойде над опитния боец на Bellator Майкъл „Venom“ Пейдж.

Серони все още не е отговорил на предизвикателството на Пери в BKFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес