Зареждане

Мани Пакиао подписа с компанията, която представлява Макгрегър

Мани Пакиао подписа с компанията, която представлява Макгрегър
Публикувано на: Октомври 13, 2020 в 08:40 ч
Боксовата легенда Мани Пакиао подписа с компанията Paradigm Sports и те са неговите нови мениджъри. Това е доста интересно от страна на 41-годишния филипинец, защото Paradigm представляват и Конър Макгрегър. В последните седмици Макгрегър не спря да говори, че ще се боксира с Пакиао в близо бъдеще, а сега, когато двамата са клиенти на Paradigm Sports това определено ще улесни процеса.

В социалните мрежи Пакиао пусна снимка, на която е подписал с тях и споделя, че ще се случат големи неща. Мани е с рекорд 62–7–2 в бокса и е считан от мнозина за един от най-великите за всички времена. Той е в серия от 2 поредни победи и през юли миналата година победи Кийт Търман и му отне титлата на WBA в полусредна категория.

Пакиао е единственият боксьор, който печели титли в 8 различни категории. Той е печелил 12 от големите световни титли. Мани също така е първият, който е линеен шампион в 5 различни категории. Освен тези впечатляващи постижения "Pacman" е единственият, който печели титли в 4 десетилетия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес