Зареждане

Мълния удари самолета на Джейк Пол

Мълния удари самолета на Джейк Пол
Публикувано на: Май 20, 2024 в 02:00 ч
Звездата от YouTube и професионален боксьор Джейк Пол имаше страшен момент, когато личният му самолет беше ударен от мълния, докато се връщаше от пресконференция. Инцидентът се случи някъде над Америка, след като Пол и неговият антураж посетиха няколко града, за да рекламират предстоящия боксов мач срещу Майк Тайсън.

Известен с екстравагантния си начин на живот, Пол притежава триджет Dassault Falcon 900B. Преди това той гордо сподели снимка на самолета си в социалните мрежи с надпис:

"Виж мамо, успях!"

Ударът на мълнията е предизвикал уплаха сред пътниците на борда. Изненадващо обаче, самият Пол реагира леко на инцидента. Всъщност в TikTok малко след удара той сподели видео, на което се качва на самолета с надпис:

„Най-добрата година в живота ми!“

Към момента не е ясно дали ударът на мълния е причинил щети на самолета. Фактът, че предизвика момент на страх, който боксьорът се изсмя, може да се види в социалните медии. Dassault Falcon 900B, задвижван от три мощни двигателя, може да побере до 12 пътници и двама членове на екипажа. Развива скорост от около 950 километра в час.

Производството на този модел е от 1991 до 1999 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес