Най-големият сайт за бойни спортове

       

Malignaggi: Няма какво да говорим за McGregor, най-голямата утайка в бойните спортове

Malignaggi: Няма какво да говорим за McGregor, най-голямата утайка в бойните спортове
Публикувано на: Ноември 8, 2018 в 08:59 ч
Само глупавите хора са се вързали на утайката Conor McGregor, смята неговият противник и биш спаринг партньор, Paulie Malignaggi.

UFC суперзвездата McGregor и бившият шампион в две дивизии работиха заедно миналата година преди срещата на ирландеца с Floyd Mayweather Jr., но се разделиха след като изтече видео как Malignaggi се проваля по време на спаринг.

Malignaggi се опитва от край време да оправдае показаното на кадрите, споменавайки също, че в битка McGregor би изглеждал по-зле.

Бившият шампион също вярва, че McGregor няма никакъв интерес да си разрешат спора на ринга.

"Conor не иска да се бие с мен. Ако искаше, щеше на първо място да покаже правилните кадри."

"Той все още продължава да повдига случая на въпрос, но с отбора му нямат нищо. Трябва да продават историята, защото в действителност нямат какво друго да покажат. Той е утайка, която се продаде на загубеняци. Рекламира се добре и глупавите хора му вярват."

"Докато през това време има друг (става въпрос за Malignaggi), който е извън форма и само за 24 часа се съгласява да излезе на ринга и да изкара 12 рунда. Бих казал, че беше добър спаринг, но не и лоша тренировка."

"Как въобще позволява да се появи някой, който едва е станал от дивана, не е във форма и все пак успява да издържи 12 рунда преди голямата битка с Floyd Mayweather?"

"Как мислите - дали не знае какво ще се случи, ако се изправим един срещу друг за истински двубой? Само си говори. Това е най-доброто нещо за кариерата му от последните 2-3 години - той все пак е най-голямата утайка в бойните спортове."
0 споделяния
FB Сподели
Мнения в Facebook