Зареждане

Malignaggi е бесен на McGregor и екипа му, след като бил 'експлоатиран'

Malignaggi е бесен на McGregor и екипа му, след като бил 'експлоатиран'
Публикувано на: Август 4, 2017 в 10:30 ч
 
Бившият световен боксов шампион в две дивизии Paulie Malignaggi е зает да помага на шампиона на UFC в лека категория Conor McGregor да се подготви за дългоочакваната боксова супер битка срещу Floyd Mayweather.
 
Въпреки това, взаимоотношенията между двамата може бързо да приключат.
 
Malignaggi е абсолютно вбесен от Conor McGregor и неговия екип, след като спорна снимка бе публикувана в социалните мрежи от член на лагера на ирландеца.
 
 

"That oh my god power" @ginger_beard_photos

A post shared by Gerard Byrne (@gerry_byrne88) on

 
Paul Malignaggi, който заяви пред Brett Okamoto за ESPN, че не се е стигало до нокдауни между него и McGregor в общите им спаринг срещи, а е имало просто "избутване", взриви McGregor и неговия екип в Twitter заради липсата на етика.
 
Malignaggi също иска Conor McGregor и UFC да пуснат пълния необработен видео материал от тренировката.
 
"Не е хубаво да нарисуваш картина, която не е вярна, това е избутване по време на спаринга. Пуснете цялото видео от рунд 1 до рунд 12, необработено", заяви "Magic Man" относно публикуваната по-рано снимка от лагера на McGregor.
 
"UFC имат камери в целия фитнес и записват 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Видеоклипът съществува необработен от рунд 1 до рунд 12 във вторник вечер, нека феновете да видят", добави Malignaggi.
 
"Дойдох да помогна на този лагер, не да бъде експлоатиран, но сега ще получиш истината. Публикувай цялото необработено видео от вторник вечер", завърши ядосания Malignaggi.
 
Conor McGregor и Floyd Mayweather ще се изправят един срещу друг на 26-ти август в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес