Зареждане

Макгрегър: Срамно и тъжно е това, което прави Флойд Мейуедър

Макгрегър: Срамно и тъжно е това, което прави Флойд Мейуедър
Публикувано на: Май 8, 2021 в 00:00 ч
Конър Макгрегър не е доволен от това, което прави легендата Флойд Мейуедър. Преди няколко дни "Money" застана лице в лице с Логан Пол, който е негов съперник. Двамата ще направят показно на ринга след няколко седмици в Маями.

Вижте още - Джейк Пол и Флойд Мейуедър се сбиха заради шапка​​​

Мейуедър и Пол дадоха пресконференция преди показното, а Джейк Пол, който е брат на Логан вдигна нервите на Мейуедър. Джейк застана опасно близо до легендата, взе му шапката, с което предизвика масово меле.

Мейуедър побесня и преследваше Джейк с викове, че ще го убие. Нещата определено бяха грозни, а в социалните мрежи Макгрегър реши да коментира случката със следния пост:

Какво по дяволите прави Флойд Мейуедър ? Хлапето се сви и не отвърна нито веднъж, а Флойд тича след него и се прави на корав. Срамно е! Казвам го като професионалист на професионалист. 

Той няма да мине 10 метра в тази битка и го знае. Вече беше отменен веднъж този бой. Хората следят нещата в Туитър. Флойд ще се бие срещу полупрофесионалист. 

Както и да го въртиш е тъжно. Флойд, бий се с истински боец със статистика като твоята или се разкарай. Шамаросах ти главата. 

Съгласни ли сте с Макгрегър ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес