Зареждане

Ломаченко се завръща на 12 април

Ломаченко се завръща на 12 април
Публикувано на: Февруари 26, 2019 в 07:29 ч
Василий Ломаченко е готов да защитава титлите си в Лос Анджелис. Той е шампион по бокс в леката категория на WBA и WBO и следващата защита на поясите му е вече ясна - на 12-ти април в Сейпълс Център срещу Антони "Million Dollar Крола.

"Феновете в Лос Анджелис са много запалени и познават бокса. Нямам търпение да направя страхотно шоу за тях. Крола е легитимният претендент и винаги излиза за корава битка," сподели Ломаченко.
 
 
Англичанинът Крола стана професионалист през октомври 2006-та и спечели титлата на Англия през 2011-та. Той спечели титлата на WBA в леката категория с нокаут в петия рунд над Дарли Перез през ноември 2015-та. Въпреки, че той загуби титлата си през 2016-та, след това записа три силни победи, включително и над бившия шампион в три категории Рики Бърнс през октомври 2017-та.

"Нямам търпение за тази битка," сподели Крола. "Хората си мислят, че няма какво да губя, но обещавам, че ще отида в Лос Анджелис и ще шокирам света.

Подготовката за Ломаченко ще е трудна, защото той е доста нетипичен боксьор. Толкова е добър, че дори и да обърка нещо, може да му се размине."

В същата вечер шампионът на WBO в супер-средна категория, Гилберто "Zurdo" Рамирез ще направи дебюта си в полутежката категория срещу все още необявен опонент в 10-рундова битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес