Зареждане

Логан Пол оцеля 8 рунда с Флойд Мейуедър

Логан Пол оцеля 8 рунда с Флойд Мейуедър
Публикувано на: Юни 7, 2021 в 07:00 ч
Голямата легенда в бокса Флойд Мейуедър не успя да нокаутира Логан Пол. Двамата направиха показно, което се проведе на стадион Hard Rock в Маями. Срещата им беше насрочена за 8 рунда по 3 минути и двамата успяха да ги изкарат. В началото на битката Мейуедър стоеше на дистанция, а Пол опита да вкарва джабове. Мейуедър вкарва удар в тялото, след което и леви крошета.

В края на рунда Пол засипа с удари Флойд, но те попадаха в ръкавиците му. Рунд за Флойд. Във втория рунд Пол отново опита с джабове. Флойд заложи на защита в този рунд, а Пол вкара няколко джаба, с което може би спечели рунда. В третия рунд Пол държи ръцете си ниско, а Мейуедър вкарва здраво ляво кроше и още едно в клинча. Удар в тялото и край на рунда. Флойд взима и този рунд.

В четвъртия рунд Флойд вкарва удари в тялото и ляво кроше. Комбинация от Пол и ляво кроше от Мейуедър. Клинч от двамата и край на нов рунд в полза на Мейуедър. В петия рунд Пол вкарва джабове. Мейуедър го наказва с удар в тялото и Пол търси клинч. Нова серия от удари за Мейуедър и нов клинч. Край на нов рунд в полза на легендата. В шестия рунд Флойд продължава да пресира, а Пол изглежда изморен.

Ляво кроше и удар в тялото от Флойд. Джаб от Пол и клинч. Удар в тялото от Флойд и нов клинч. Ляво кроше, комбинация, след което десен и нов клинч за край на пореден рунд за Флойд. В седмия рунд Пол веднага търси клинч и показва някакъв живец, но не намира цел с ударите си. Двамата си говорят и здрав десен от Мейуедър. Клинчове и силен ляв от Флойд за край на рунда.

Няма съмнение, че Флойд печели и този рунд. В последния рунд Пол залага на джаб и клинч. Ляво кроше от Флойд, удар в тялото от Пол и клинч. Публиката не са доволни от видяното. Пол върви напред и търси клинч. Размяна на десни и ляв от Мейуедър. Джаб от Пол и край на битката. Логан Пол успя да оцелее 8 рунда срещу легендарният Флойд Мейуедър.

В това показно няма да бъде излъчен победител, но беше очевидно, че Флойд контролираше битката. Той със сигурност спечели 7 рунда, а 1 може би отиде за Пол, само защото Флойд игра дефанзивно. Със сигурност феновете очакваха повече, но Мейуедър не си даваше зор и беше ясно, че излиза само и единствено заради парите.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес