Зареждане

Логан Пол отказал бой с Майк Тайсън, преди брат му да приеме: Той е твърде стар

Логан Пол отказал бой с Майк Тайсън, преди брат му да приеме: Той е твърде стар
Публикувано на: Март 13, 2024 в 06:59 ч
Логан Пол не критикува боксовия мач Джейк Пол срещу Майк Тайсън, но не би могъл да се изправи срещу легендарния боксьор.

По-рано този месец "The Problem Child" подписа договор за завръщане на ринга срещу "Iron Mike" през юли. Битката ще се проведе на стадион AT&T в Далас и ще бъде излъчена по Netflix. Според репортаж на Ариел Хелвани Джейк Пол срещу Майк Тайсън дори е набелязан като професионален двубой, а не като демонстративен.

Говорейки в своя подкаст Impaulsive, Логан Пол разказа за боксовата битка на брат си. В епизода "Maverick" обсъди двубоя с Майк Тайсън, като същевременно разкри, че и към него са се обръщали с молба да се бие с легендата. Разбира се, кечистът от WWE заяви, че когато са се обърнали към него, не е било за толкова много пари и не е било планирано да бъде по Netflix.

Имайки предвид това,той не обвинява брат си, че е приел сделката да се бие с Майк Тайсън в боксов мач. При това Логан Пол не е смятал, че може да приеме двубоя поради възрастта на боксьора. Към настоящия момент Тайсън е на 57 години и в деня на боя между него и Джейк Пол ще има 31 години разлика във възрастта.

Поради тази разлика във възрастта Логан Пол не е бил голям фен на приемането на двубоя и не го е направил. Въпреки това инфлуенсърът не се съмнява, че може да победи легендата в напредналата му възраст. Разбира се, Пол добави, че очевидно не би победил Майк Тайсън в разцвета на силите му.

Логан Пол разкрива, че е отказал боксов мач с Майк Тайс

"Както за Майк, така и за Джейк, хонорарите са такива, че не знам дали всеки от тях би отказал", заявява Логан Пол в своя подкаст, реагирайки на новината за боксов мач между Джейк Пол и Майк Тайсън. "Казах "не" на боя с Майк Тайсън, когато ми беше ми предложен. Да, предложиха ми го. Но не по Netflix и не за голям хонорар."

Той продължи:
"Питали са ме и преди: "Мислиш ли, че можеш да победиш Майк Тайсън?" и моят отговор е и ще бъде "да". Да мога да го победя сега, а не в разцвета на силите му. Мисля, че той просто е твърде стар, брато. Това е лудост, той е стар."

За това, ако Майк Тайсън трябваше да се бие с брат Пол, той избра правилния. "The Problem Child" в момента има професионален рекорд 9-1 и е побеждавал имена като Андерсън Силва и Нейт Диас. В същото време "Maverick" е 1-1 като професионалист, като преди това загуби от KSI, но победи Дилън Данис през октомври миналата година.

Какво мислите за тези коментари на Логан Пол? Ще гледате ли двубоя между Джейк Пол и Майк Тайсън на 20 юли?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес