Зареждане

Логан Пол готов за ММА и за WWE след Мейуедър

Логан Пол готов за ММА и за WWE след Мейуедър
Публикувано на: Юни 8, 2021 в 00:00 ч
Логан Пол е доволен от представянето си срещу Флойд Мейуедър. Двамата направиха показно преди ден в Маями и изкараха 24 минути на ринга. Това беше едва 3-та среща за Пол в бокса и той имаше честта да сподели ринга с една от най-големите легенди.

Звездата от YouTube вярва, че оцеляването в тази битка си е победа за него. Мейуедър също похвали Пол, че успя да оцелее. Това показно ще вдигне сериозно акциите на Пол и доста бойци и организации ще започнат да го преследват.

Пред медиите след битката Пол сподели, че със сигурност ще се бие в ММА и дори е отворен за битки в кеча. Ето какво още каза звездата от YouTube, който стана боксьор:

Това беше лудост. Знаех си, че ако стигна до края на рундовете, тогава съм спечелил. Мисля, че му вкарах добър удар в първия рунд. Щастлив съм, защото Флойд Мейуедър е едва моя втори съперник в бокса. Забавно беше. Не бях наранен в битката. Той обработваше тялото повече, отколкото съм свикнал. 

Тренирал съм и не бях наранен. Да, ще се бия в ММА със сигурност, защото съм добър граплър. Всички говориха, че нямам никакъв шанс. Майк Тайсън също говореше, че Флойд ще ме срита, но не го направи. Кой е следващ ? Готов съм. Обичам да забавлявам и да радвам хората. 

Готов съм да го правя, залагайки своя живот на ринга, или дори отнасяйки зашеметител в кеча. Плаша се, защото изобщо не бях нервен преди битката. Трябва да ме прегледат. Аз съм като пеленаче в бокса и не знам кой следва. Ще се бия за много пари. Не мога да асимилирам това, че изкарах 8 рунда с Флойд. 

Мейуедър наказваше всяка моя грешка и за мен беше чест. Не знам дали ще се бия с Джейк. Двамата се обичаме, но обичаме и да правим големи събития. Може да се случи в бъдеще. Дайте ни малко време да се подобрим. Мисля, че годините най-накрая застигнаха и Флойд. Благодаря му, че ме благослови с този шанс.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес