Зареждане

Логан Пол: Джейк няма да жали Майк Тайсън

Логан Пол: Джейк няма да жали Майк Тайсън
Публикувано на: Август 24, 2024 в 12:00 ч
По-големият брат на Джейк, Логан Пол, се притеснява за Майк Тайсън и затова предупреждава боксовата легенда да помисли два пъти за това, в което се забърква. "Железният" Майк отдавна не е това, което беше, а този факт се потвърждава от здравословните проблеми, с които се сблъсква.

Заради болки в гърба в един момент той беше прикован към инвалидна количка и поради усилените тренировки по чудо не колабира. И все пак, Майк не се обезсърчи, когато му предложиха добре платен мач срещу интернет сензацията Джейк Пол.

Първоначално битката им трябваше да се случи през юли, но плановете се промениха и сега ще се бият през ноември. Логан каза в своя подкаст, че самият той не би могъл да влезе в такъв мач, но не всеки има същото уважение към старостта и легендите.

Логан потвърди, че Джейк няма да жали Тайсън и има възможно най-лошите намерения към него.

„Джейк Пол е различен в това отношение. Той търси внимание и търси насилие. Той има възможно най-лошите намерения срещу Майк и аз съжалявам, че трябва да гледам как това се случва. От определена възраст трябва да ни бъде забранено да се бием. Харесвам те, Майк, но трябва да помислиш дали искаш да участваш в нещо подобно.“, каза Логан.

Майк Тайсън се издигна от от улицата и сега ще се опита да покаже улицата и на Джейк Пол. Предстои да видим дали Тайсън има достатъчно въздух и колко е забавил на тази възраст, за да се справи с хищния звяр, който обича да покосява знаменитости като него.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес