Зареждане

Логан Пол доминира над плачевен Дилън Данис в тъп цирк

Логан Пол доминира над плачевен Дилън Данис в тъп цирк
Публикувано на: Октомври 15, 2023 в 01:16 ч
Логан Пол победи Дилън Данис в тъп цирк, който се проведе в Манчестър, Англия.

Двамата направиха пародия на боксов мач, който се състоя в 6 рунда. За съжаление в последните секунди на битката Данис тръгна да го обръща на ММА, което накара охранителите да нахлуят на ринга и така битката приключи.

В крайна сметка Логан взе всеки един от тези 6 рунда, но победи с дисквалификация.

В първия рунд Логан заложи на джабове. Данис държи ръкавиците високо до лицето си. Данис блокира повечето удари в главата, но отнася такива в тялото. Ударите на Пол разделят гарда от време на време. Данис върви напред и вкарва десен. Пол с комбинация, след което и удар в тялото и главата. 

Във втория рунд Пол започна с комбинация в главата и тялото. Данис върви напред, но все още не е нанесъл сериозен удар. Десни крошета от Пол, който наказва тялото на Данис. Пол продължава да бъде по-активен от Данис, който явно само опитва да избегне нокаута.

В третия рунд Данис продължава да е неактивен. Комбинация в тялото от Пол. Логан продължава с ударите в тялото. Данис ляга на земята и призовава Пол да се присъедини към него. Дилън се изправя и вкарва ляв, но Пол го доминира отвсякъде.

В четвъртия рунд Данис вкарва добър десен. Последва и втори удар от него, което е напредък. Пол с комбинация, след което натиска с удари в лицето и ръкавиците на Данис. Дилън опитва джабове, но не намира целта. Джабове от Логан, който не дава шансове на ММА боеца.

В петия рунд Пол вкарва десен, който пробива гарда на Данис. Логан притиска Данис и му вкарва удари в главата и тялото. Данис най-накрая отвръща с десен, но отнесе доста крошета. Дилън не успява да уцели Логан с нищо. Коментаторите твърдят, че Логан води с 82-9 във вкараните удари до момента.

В последния рунд Пол вкарва десен в тялото, след което и в главата. Дилън решава да го обърне на ММА и опитва да събори Пол, но не успява. Реферът не е доволен и отнема точка от Данис. Логан притиска Данис в ъгъла и го наказва с удари.

Логан се навежда, а Данис опитва гилотина, но се проваля. Данис пада на земята, а Пол го удря. Данис тръгва напред, за да обърне нещата на ММА, но охранителите нахлуват на ринга и така всичко приключва 

Реално оставаха секунди до края, но охранителите не позволиха рундът да приключи. В крайна сметка стана ясно, че Пол печели всички рундове в картите на съдиите, но победата му е с дисквалификация заради тъпотиите на Данис.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес