Зареждане

Logan Paul е готов да смаже CM Punk и Dillon Danis на ринга

Logan Paul е готов да смаже CM Punk и Dillon Danis на ринга
Публикувано на: Ноември 12, 2019 в 12:18 ч
Ютюб звездата Logan Paul загуби първата си професионална битка в бокса, след като неговия колега KSI го победи с раздвоено решение във втората им битка, която се проведе преди няколко дни в Калифорния. Paul щеше да спечели, но си позволи да удари своя опонент, докато той беше на земята и това накара рефера да му отнеме две точки.

Веднага след битката между тях KSI сподели, че Logan Paul трябва да се боксира срещу CM Punk в своята следваща битка и Paul е готов да го направи. Logan вярва, че може да размаже бившата кеч звезда на ринга и затова е готов за по-сериозен съперник в лицето на Dillon Danis:


Чувствам се страхотно. Може би съм задник, но не се чувствам като човек забугил тази битка. Губил съм много неща в живота си и не чувствам това като загуба. Не ми вдигнаха ръката но мисля, че направихме много за спорта и обществото. 

Да, готов съм да се бия със CM Punk, но ако трябва да съм честен, то тогава ще ви кажа, че ще го унищожа. Да, той има опит в UFC, но загуби битките си. Знам, че мога да го победя. Искам да се бия в ММА при UFC или Bellator. Не искам да е срещу боец от световна класа. 

Готов съм да се бия по всяко време с Dillon Danis. Той е п*тка. Никой в ММА обществото не го харесва. Той е прекалено добър за мен в ММА, но в бокса ще го смачкам. Да, искам да се боксирам с Danis. Той обаче дали е боец, който може да продава ? Кой по дяволите е Dillon Danis ? 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес