Зареждане

Loeffler: Canelo се нуждае повече от GGG, отколкото Golovkin от него

Loeffler: Canelo се нуждае повече от GGG, отколкото Golovkin от него
Публикувано на: Октомври 23, 2018 в 11:33 ч
Tom Loeffler, промоутър на бившия шампион в средна категория Gennady Golovkin (38-1-1, 34KO), сподели, че неговият боксьор е готов да се изправи за трета битка срещу Canelo Alvarez (50-1-2, 34KO).

Първоначално те се срещната през септември миналата година, като завършиха с равенство.

Реваншът им се проведе миналия месец отново в Лас Вегас, като този път Canelo отбеляза победа със съдийско решение, спечелвайки си WBC и WBA титлите в средна категория.

Golovkin обаче е вече готов отново да излезе на ринга срещу мексиканеца.

След втората им среща двамата боксьори, които работиха с HBO, станаха свободни агенти.

Canelo от тогава успя да подпише за 5 години договор от 11 срещи с DAZN.

Golovkin, от своя страна, остава свободен на пазара, като все още преценя възможностите си за своето завръщане, което се планира да се случи в първата четвърт от идната година.

Тъй като все още се спори кой от двамата е заслужавал повече победата по време на втората им среща, Loeffler вярва, че Canelo се нуждае повече от трета среща, за да се докаже пред феновете.

"GGG е винаги готов да се изправи срещу Canelo. Мислим, че го надвихме вече два пъти. Няма начин да не успее отново. Canelo се нуждае повече от GGG, тъй като той все още трябва да докаже на феновете си, че се е справил сам и победата му не е била дар от съдиите."

"Първият път беше невероятна среща. Втората беше още по-добра. Очаквам третата да бъде най-силна. Ще видим какво ще успеем да направим. С промоутъра на Canelo поддържаме връзка."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес